Hej! Det er mig der er Pernille 👋

Jeg har arbejdet med pasning af børn i 0-3 års alderen siden år 2006. Privat bor jeg sammen med min mand Anders. Sammen har vi 2 voksne drenge og en golden retriever ved navn Masie. I min fritid kan jeg godt lide at være kreativ, f.eks. i form af at strikke, hækle, bage og lave lækker mad.

Jeg er nærværende og omsorgsfuld overfor mine børn og gør altid en ekstra indsats for at hvert enkelt barn der passes hos mig har en tryg, lærerig og sjov hverdag. 

Jeg har en anerkendende tilgang overfor børnene, og tilskynder dem til at prøve ting af og lære verden at kende på den måde, hvilket er med til at skabe robuste og tillidsfulde børn. I hverdagen sørger jeg for aktivt at inkludere sang og musik i børnenes udvikling. Derudover prioriterer jeg udeaktiviteter og har rigtig gode erfaringer med naturens indvirkning på børnenes læring og generelle udvikling og trivsel hos mig.

Jeg går op i det gode samarbejde med jer som forældre og er altid lydhør overfor feedback og jeres ønsker. Tag endelig kontakt til mig på 21 48 50 85 hvis I har uddybende spørgsmål eller andet. Jeg ser frem til at høre fra jer!