Gennem vores mange år som dagplejere har vi sendt mange glade børn videre til det næste kapitel i deres liv, og haft mange gode og stærke forældresamarbejder.

Herunder finder I et uddrag af hvad tidligere forældre, der har haft deres børn i pasning hos os, har at sige om deres oplevelse.

Tina er helt fantastisk til vores datter, og vi nyder at se, hvordan hun er med til at skabe en positiv udvikling for hende. Det er de mest sårbare år for de små, men vi har ro i maven over samt tillid til, at Tina tilbyder de bedst mulige rammer for de små. Tina møder vores datter i øjenhøjde, og det er dejligt at opleve, hvordan de to knytter bånd💖 Vi vil til hver en tid anbefale pasning hos Tina - dels pga. Tinas dejlige sind og dels pga. de fantastiske rammer hun tilbyder 💕

Frederikke

Vil til hver en tid anbefaling private pasningsordning 🌸 Pernille er en fantastisk dagplejemor, der virkelig formår at skabe de bedste rammer for vores søn 😍 Hun giver virkelig en tryghed og fantastisk kommunikation🌸 Hun er god til at indrage os i hverdagen med billeder osv. så man stadig kan følge med i den tid hvor børnene næsten udvikler sig mest 🤩 😍 Det er skønt at Pernille og Tina har så fantastisk et samarbejde, det er noget der virkelig smitter af positivt 🌸
Kunne ikke ønske et bedre sted for Elliot at være 🥰

Julie

Vores datter har gået i dagpleje hos Pernille, og gæste dagpleje hos Tina og vi kan kun anbefale dette.
Pernille har været helt igennem fantastisk og vores oplevelse har kun være positivt.
Tryghed+Omsorgsfuld+Opmærksom= Pernille
De varmeste anbefalinger herfra 🌸

Darin

Tina er FANTASTISK. Hun har en helt unik evne til at se barnets behov og personlighed, og formår derved at få det bedste frem i det enkelte barn og gruppen, der er sammen. Hun er virkelig nærværende både over for børnene og forældrene. Den bedste dagplejemor man kan ønske sig ❤️

Ellie Malou

Vores søn har gået I dagpleje hos Pernille og vi kan kun anbefale hende. Vi oplevede at Pernille var super nærværende og virkelig gik op I sit arbejde. Man følte sig tryg lige fra starten, og vores søn har lært utrolig meget af Pernille. En af de ting vi også især var glade for, var at udelivet blev prioriteret højt - man vidste at børnene havde været ude nærmest hver eneste dag.
Kort sagt: Pernille er super dygtig til hendes arbejde, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre dagplejer end hende.

Mikkel

Vores datter har gået i dagpleje hos Tina indtil hun fyldte 3 år. Hos Tina er man sikker på, at ens barn hver dag har en god dag. Hun er omsorgsfuld, opmærksom og elsker at have de små med ud i naturen. De varmeste anbefalinger herfra 🥰

Sanne

Vores søn har gået i dagpleje hos Pernille og gæste dagpleje hos Tina og vi kan kun anbefale dette makkerskab. Hos dem får børnene rolige og trygge rammer til at udvikle sig. Vores oplevelse med vores søn har kun været positiv. Et ærligt samarbejde og engagerede dagplejere.

Lykke

At have sit barn hos Tina, har været den bedste gave, vi kunne give vores Karla fra starten af livet. Hun har fået alt den opmærksomhed, kærlighed og udelivsoplevelser, man fortjener som lille menneske. Tina har altid tid og plads til alle og har sin egen smitsomme personlighed med i alt, hvad hun foretager sig. Den tryggeste start 😀

Martin

Tina passede vores tvillingedrenge fra de var 1 år gamle til de startede i børnehave som 3,5-årige. De havde et skønt børneliv hos Tina, der altid mødte både dem og os med et smil på læben og klar til at tage imod på både gode og dårlige dage.

Vi oplevede, at Tina havde en rigtig god fornemmelse for både vores børns udvikling og deres behov og formåede at se dem som to små mennesker med hver deres kendetegn og personlighed.

Vi har altid oplevet at blive mødt både omsorgsfuldt og professionelt med både de små hverdagsepisoder og de lidt større bekymringer. Tina har formået at støtte både børn og os som forældre i den udvikling, som vores børn var i gang med. Da vi som forældre for eksempel ikke helt kunne blive klar til at få bleen af vores drenge, gik Tina i gang og viste vejen i forhold til, at det sagtens kunne lade sig gøre.

Som børnepsykolog har det været imponerende at møde Tinas store overskud og overblik i forhold til både små børns udvikling, en struktureret hverdag med plads til både faste rutiner, nye oplevelser, glæde og sjov med hinanden samt en positiv og varm kontakt med hvert enkelt barn.

Vores drenge er i dag 13 år, og hele familien ser stadig tilbage på tiden i dagpleje hos Tina som noget helt særligt, som altid vil have en kærlig plads i vores hjerter.

Katrine